Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tragická nehoda si vyžiadala život mladého vodiča
Zdielať na

Tragická nehoda si vyžiadala život mladého vodiča

ŠAMORÍN / V utorok večer pri dopravnej nehode neďaleko Šamorína zahynul 28 ročný muž. Vážne sa zranili ďalšie dve osoby. Polícia pre dokumentovanie nehody cestu na niekoľko hodín uzavrela.

Dopravná nehoda sa stala v utorok po osemnástej hodine večer. Zrazili sa tri osobné autá, pričom mladý vodič jedného z nich zrážku neprežil. 

Po čelnej zrážke jeho auto skončilo mimo cestu a vo vraku zostal zakliesnený."Pomocou hydraulického zariadenia sme muža vyprostili," povedal Marek Javorský, veliteľ zásahu Hasičskej a záchranného zboru v Šamoríne. Mladého vodiča zo Štvrtka na Ostrove  sa už ale oživiť nepodarilo, a tak vážnym zraneniam na mieste podľahol. "Päťdesiatdva ročná ročná žena, ktorá viedla auta VW Tiguan v smere na obec Kvetoslavov, prešla z nezistených príčin do protismeru, kde došlo vzápätí k zrážke," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová. 

Osemnásť ročnú priateľku nebohého, ktorá s ním sedela v aute, spolu s 52 ročnou vodičkou auta záchránari previezli do nemocnice v Dunajskej Strede. "Záchranári pri nehode ošetrili dve osoby, ktoré utrpeli otras mozgu a povrchové poranenia hrudníka," vyjadrila sa v telefonáte Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej služby.Vodič tretieho auta sa pri nehode nezranil. Polícia uňho ani u 52 ročnej vodičky alkohol v dychu nezistila. U nebohého muža ho budú zisťovať pri pitve. Presné okolnosti nehody budú známe po skončení vyšetrovania. "Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a pribrala znalca z odboru cestná doprava," dodala v telefonáte hovorkyňa Linkešová.

Pozrite si reportáž o smrteľnej nehode v Rimavskej Sobote:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy