Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Cestou na omšu našli na autobusovej zastávke dve ľudské lebky
Zdielať na

Cestou na omšu našli na autobusovej zastávke dve ľudské lebky

LADZANY / Šokujúci nález v Ladzanoch pri Krupine poriadne prekvapil obyvateľov. Na múre autobusovej zastávky na hlavnej ceste tam v nedeľu ráno našli dve ľudské lebky. Ľudia práve kráčali na omšu do kostola a lebky ich poriadne vystrašili.

Dve ľudské lebky niekto položil na múr autobusovej zastávky. V strede obce, hneď pri hlavnej ceste, si ich všimli obyvatelia Ladzian, ktorí išli na omšu do kostola. Nález v nedeľné ráno ich poriadne prekvapil. To ale nebolo všetko. Vedľa bola položená aj taška, v ktorej našli ďalšie kosti, údajne časti čeľuste.

Policajti okolie autobusovej zastávky ohradili a na mieste zaisťovali stopy. V súčasnosti riešia záhadu šokujúceho nálezu. Nevedia kto ľudské lebky na autobusovú zastávku doniesol, no nepoznajú ani ich pôvod. "Na mieste bola súdna lekárka, ktorá nález prevzala za účelom znaleckého skúmania, respektíve skúmania ich pôvodu," uviedla policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

Znalci budú zisťovať či ide u mužské alebo ženské lebky, ako aj prípadný vek a okolnosti, za ktorých sa na zastávku dostali. "Ešte som nepočul, že by takéto bolo, viete ako v dnešnej dobe sa všade zle robí," uviedol obyvateľ obce. "Začali sme trestné stíhanie pre usmrtenie," povedala Kováčiková. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy