Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Na suseda zaútočil sekerou. Ostatní susedia jeho čin neodsudzujú
Zdielať na

Na suseda zaútočil sekerou. Ostatní susedia jeho čin neodsudzujú

ŠTÔLA / Muž v obci Štôla v okrese Poprad zaútočil sekerou na svojho suseda. Okolnosti prípadu už niekoľko hodín preverujú popradskí kriminalisti. Zranený 22-ročný mladík leží v nemocnici, 41-ročný útočník už sedí v policajnej cele.

V chatovej oblasti zaútočil sused sekerou na svojho suseda. "Podľa doterajších zistení sa poškodený chcel ospravedlniť za predošlé hlučné správanie, ale 41-ročný muž na neho zaútočil a spôsobil mu viacero rán brucha, chrbta a ramena," uviedol policajný hovorca v Prešove Daniel Džobanik. 

Ľudia, ktorí bývajú v okolitých chatách čin 41-ročného Daniela neodsudzujú. "Nečudujem sa tomu človeku, že mu praskli nervy. Tí poškodení čo robili, bolo nenormálne," uviedla suseda. Podľa ich slov bol napadnutý muž súčasťou skupiny, ktorá sa niekoľko hodín nepretržite veľmi hlučne zabávala. 

Pri oboch chatách hliadkovali policajti. Z hlučnej skupiny na mieste už nikto nebol. Daniel skončil v policajnej cele, napadnutý mladík v rukách lekárov. Zotavovať sa bude niekoľko dní. "Popradský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu," dodal Džobanik. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy