Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neprejazdná diaľnica. K nehodám došlo na D1 v oboch smeroch
Zdielať na

Neprejazdná diaľnica. K nehodám došlo na D1 v oboch smeroch

BRATISLAVA / Diaľnica D1 pri Bratislave bola v stredu v oboch smeroch na istý čas neprejazdná. Pár hodín po sebe totiž na oboch stranách diaľnice došlo k dopravných nehodám. Pri jednej z nich zasahoval aj vrtuľník.

K prvej dopravnej nehode prišlo okolo pol druhej hodine popoludní na 15 kilometri, kde sa zrazil kamión s dodávkou a následne do nich narazilo aj osobné auto. Štyridsaťštyri ročný vodič dodávky skončil s poraneným hrudníkom v nemocnici. Po takmer štyroch hodinách sa zase na 24 kilometri stala druhá nehoda v opačnom smere - teda z Bratislavy do Trnavy, kde do seba narazili dve autá.

Vodič Audi, ktorému skrížilo cestu nákladné vozidlo začal brzdiť, no vodič Škody Oktávia, idúci za ním, už zabrzdiť nestihol a narazil do neho. "Zo začiatku sme mali nahlásení väčší počet zranených, no to sa nepotvrdilo a záchranári previezli do nemocnice jedného muža s poranením hrudníka," povedala Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska záchranárov.

Keďže prvotné informácie hovorili až o 5 zranených na diaľnici pristál aj záchranársky vrtuľník. No zraneného vodiča napokon previezli do nemocnice sanitkou. Podľa lekárov si muž pri náraze pomliaždil hrudník. Zranenia našťastie neboli vážne. Po ošetrení ho z nemocnice prepustili domov. Diaľnica bola vyše hodiny neprejazdná a tvorili sa niekoľko kilometrové kolóny. Celkovú škodu predbežne vyčíslili na 20-tisíc eur.

Pozrite si archívnu reportáž o inej nehode na D1:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy