Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Pozor na zlodejky v supermarkete! Využívajú vašu nepozornosť
Zdielať na

Pozor na zlodejky v supermarkete! Využívajú vašu nepozornosť

TRENČÍN / Hypermarkety ponúkajú obrovské množstvo tovaru. Nakupovanie často pohltí ľudí natoľko, že zabúdajú na osobné veci. A toho sa radi chytajú vreckoví zlodeji. Takto rýchlo dokážu využiť vašu nepozornosť.

Zlodejky zachytili bezpečnostné kamery v jednom z trenčianskych hypermarketov. Navonok sa snažia správať prirodzene - rozprávajú sa spolu, smejú sa. Ich cieľom je ale vytipovať si vhodnú obeť a okradnúť ju. "Doposiaľ neznáma žena odcudzila v obchodnom dome v Trenčíne dámsku kabelku, ktorú mala 80-ročná žena zavesenú na nákupnom košíku," vraví policajný hovorca Pavol Kudlička. 

Zlodejka následne kabelku prehodila cez ruku a odišla. Staršia žena si uvedomuje, že prišla o kabelku, až pri pokladni, keď  nemá čím zaplatiť. Aj keď v kabelke nemala veľa peňazí, podla našich informácii niesla stratu osobných vecí veľmi ťažko.

Takéto krádeže pritom nie sú ojedinelé. Aj zlodejka na záberoch pôsobí dojmom, že rozhodne nejde o jej prvú ani poslednú krádež. "Polícia radí, aby občania neprestávali myslieť pri nakupovaní na svoje osobne veci," vraví Kudlička. 

Ak ste podozrivé zeny na zaberoch spoznali, kontaktujte policiu na znamom telefonnom cisle 158.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy