Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Spadla do šachty. Kanálom pod cestou sa v bolestiach plazila 20 metrov
Zdielať na

Spadla do šachty. Kanálom pod cestou sa v bolestiach plazila 20 metrov

ŽILINA / Žilinčanka (29) prežila pád do hlbokej šachty. Ak by ale pri sebe nemala mobilný telefón, zrejme by sa nikto tak skoro nedozvedel, kde je. Beáta sa vo veľkých bolestiach plazila kanálom popod hlavnú cestu takmer 20 metrov.

Beáta spadla do nezakrytej štyri metre hlbokej odvodňovacej šachty medzi krovím. "Musela sa plaziť šachtou zhruba 20 metrov kde sú naplaveniny bahna," opisuje situáciu policat Jozef Bujný. Policajti zbadali ako im mávala. Nemohla zo šachty totiž vyliezť. "Nakoľko bol namrznutý otvor hliny a naplaveniny bahna asi do vrchu úrovne šachty," vraví policajt Milan Peško. 

"Povedal som pani nech sa stiahne dozadu a nech si zakryje oči snažil som sa vypáčiť hlinu ale bolo to naozaj zmrznuté nedalo sa s tým nič urobiť," pokračuje Bujný. Policajti si požičali od robotníkov lopatu, k zranenej žene sa museli prekopať. Záchranári ju potom previezli do nemocnice. Sťažovala sa na bolesť nohy. Otvorený kanál zatiaľ len provizórne zakryli, Beáta mala šťastie, že pád do štvormetrovej šachty vôbec prežila, už je po operácii a zotavuje sa v za nemocnici.

Pozrite si archívnu o podobnom prípade. Tentokrát ale dotyčný nemal také šťastie a pád do šachty neprežil: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy