Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Lupič bez hanby napadol pracovníčku herne a ulúpil peniaze
Zdielať na

VIDEO: Lupič bez hanby napadol pracovníčku herne a ulúpil peniaze

Archívna reportáž

LEVICE / Polícia zverejnila na sociálne sieti autentické video z bezpečnostnej kamery v herni na Severnej ulici v Leviciach. V noci z pondelok na utorok tam maskovaný muž napadol pracovníčku herne a ulúpil peniaze.

K lúpežnému prepadnutiu prišlo v noci 20. marca o 03:40 hodine. Do herne na Severnej ulici v Leviciach vošiel muž s maskou na tvári, pri príchode sa dokonca nešikovne šmykol. Vytiahol nôž a ohrozoval ním pracovníčku herne, podľa videa do nej aj sotil. Opakoval "daj peniaze" a vzal si 150 eur.

Muž bol približne 175 cm vysoký, štíhlej postavy. Oblečenú mal bielu mikinu s kapucňou, sivé tepláky, na rukách zelené rukavice a obuté mal plátenné tenisky. Na tvári mal bielu masku. Hovoril po slovensky.

V druhej polovici videa je mladý muž, ktorý bol v herni pár minút pred lúpežou. Polícia ho eviduje ako svedka a vyzýva, aby sa prihlásil na polícii, nakoľko by mohol pomôcť pri objasnení tohto skutku.

Výzvu smerujú policajti aj k verejnosti. Ak máte akékoľvek informácie o páchateľovi alebo svedkovi, oznámte ich na číslo 158.

Pozrite si archívnu reportáž o inom prípade prepadu herne:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy