Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Mama zavraždenej Martiny Kušnírovej verejne požiadala o policajnú ochranu
Zdielať na

Mama zavraždenej Martiny Kušnírovej verejne požiadala o policajnú ochranu

PREŠOV / Zlatica Kušnírova požiadala o policajnú ochranu. Muži zákona už od tragédie monitorujú miesto ich bydliska. Ponúkli im dokonca zaradenie do programu ochrany svedkov. To zatiaľ rodina odmieta.

Zúfala ale i nahnevaná mama zavraždenej Martiny hovorí, že za seba sa nebojí, ale cíti strach o rodinu. Od tragédie, ktorá zasiahla nielen rodiny obetí, ale aj celé Slovensko, pokojne nespali ani jednu noc. "Každý môže dostať ochranu a pokiaľ hovoríme o matke zavraždenej Martiny Kušnírovej, tak tej sa poskytovala ochrana už od začiatku minimálne v mieste bydliska," povedal skoršie Tibor Gašpar, policajný prezident. 

V dedine už od tragédie miestni registrujú zvýšený výskyt policajných hliadok. Tie sú viditeľné aj blízko ich domu. V policajnej praxi sú však aj iné možnosti ochrany, ktoré zabezpečujú viaceré policajné útvary. "Z veľmi pochopiteľných dôvodov sú v režime utajenia," hovorí rektorka policajnej akadémie Lucia Kurilovská.

Po verejnej výzve o ochranu sa s rodinou nebohej Martiny skontaktovala polícia opäť. "Oni nás chceli do ochrany svedkov, ale toto ja nechcem. Ja som žiadala o zvýšenú ochranu, lebo človek nikdy nevie vzhľadom na všelijaké okolností. Aby aj v noci stáli pred nami. Lebo ja vôbec v noci nespím," vraví mama Martiny. 

Zlatica tiež verí, že jej Ján a Martina nezomreli tak, ako si myslela polícia: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy