Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Matka Martiny Kušnírovej spochybňuje vyšetrovanie tragédie. Podľa rodiny nesedí dátum vraždy
Zdielať na

Matka Martiny Kušnírovej spochybňuje vyšetrovanie tragédie. Podľa rodiny nesedí dátum vraždy

PREŠOV / Mama zavraždenej Martiny Kušnírovej chce mať na hrobe svojej dcéry iný dátum, aký je uvádzaný v úmrtnom liste. Je presvedčená o tom, že aj polícia má zlé informácie o čase smrti. Podľa matky Martiny Kušnírovej jej dcéra zomrela skôr, ako si policajti doteraz mysleli.

Martina je pochovaná na cintoríne v Gregorovciach. Na kríži na hrobe je vytlačený dátum úmrtia 23. februára. No jej mama, ako aj rodina zavraždeného Jána Kuciaka je presvedčená, že by tam malo byť iné číslo. Smrť Jána a Martiny podľa nej nastala o dva dni skôr. "Jednoznačne my dáme 21. februára a uvidíte, že to tak bude," hovorí mama, Zlatica Kušnírová. 

Poukazuje hlavne na to, že práve vtedy s mladými záľubencami stratili kontakt. Navyše Janko podľa inštrukcii nabíjal pomocou nabíjačky baterku z auta. Vo štvrtok ráno ju mal vypnúť. Nestalo sa. Baterka sa nabíjala ešte aj keď do domu v nedeľu vtrhli policajti.

Polícia týždeň po nájdení tiel poslala na verejnosť výzvu ohľadom možných kamerových záznamov z áut. Dátum je 21. február v čase od 17:00 do 22:00 hodiny. "Ja hovorím o 10 osem až štvrť na deväť," verí Zlatica. Dátumom smrti sú si istí. Nie je to len pocit, ale vnímajú to tak na základe logických úvah. A takto chcú mať aj na hroboch. To isté urobia aj rodičia Jána Kuciaka, aby to mali tak spolu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy