Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia už pozná približný čas smrti Jána Kuciaka a jeho snúbenice
Zdielať na

Polícia už pozná približný čas smrti Jána Kuciaka a jeho snúbenice

VEĽKÁ MAČA / Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej už polícia pozná približný čas smrti. Nie je vylúčené, že majú aj ďalšie stopy. Potvrdiť by to mohla žiadosť, s ktorou sa v nedeľu obrátili na verejnosť vyšetrovatelia z Prezídia Policajného zboru.

Telá Martiny a Jána našli policajti presne pred týždňom okolo pol jedenástej v noci. Policajti prišli do domu na podnet mamy Martiny Kušnírovej, ktorá sa nevedela s dcérou skontaktovať. 

Prvotné informácie hovorili, že posledný kontakt s Martinou bol vo štvrtok. Podľa najnovších správ od polície došlo k vražde pravdepodobne deň predtým. "Polícia vyzýva občanov z okresov Galanta, Šaľa, Dunajská Streda, ale aj občanov, ktorí prechádzali týmito okresmi, aby si zálohovali dáta z kamerových záznamov z motorových vozidiel zo dňa 21.2.2018 v čase od 17:00 do 22:00 hodiny," uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Wäldl. 

Ak máte v autách kamery a prechádzali ste uvedenými miestami, zálohujte si zábery a pošlite ich obratom email na velkamaca@minv.sk.

Tlačová konferencia prezidenta policajného zboru Tibora Gašpara o zisteniach v prípade vraždy z 28. februára.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy