Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom mužovi
Zdielať na

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom mužovi

PREŠOV / Polícia v Prešove vyhlásila pátranie po nezvestnom mužovi, ktorý odišiel z domu 2. marca. V prípade akýchkoľvek informácií, polícia prosí o súčinnosť prostredníctvom telefónneho čísla 158.

Okresné riaditeľstvo policajného zboru v Prešove žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej osobe. Adrián Mikita je nezvestný odo dňa 2. marca 2018, kedy okolo siedmej hodiny ráno odišiel z miesta prechodného bydliska v Prešove na doposiaľ nezistené miesto. Od uvedeného dňa sa do svojho prechodného bydliska nevrátil a ani o sebe nepodal žiadnu správu.

Štyridsaťročný Adrián bol doma naposledy v piatok. Z bytu, kde žije so svojou priateľkou odišiel skoro ráno. Chystal sa do práce, no tam podľa informácií, ktoré majú jeho najbližší, už nedošiel. "Písala som mu esemesky, volala, prosila som ho, aby sa ozval," opisuje priateľka nezvestného.

Nezvestný muž odišiel na osobnom motorovom vozidle značky Škoda Felícia červenej farby, so štátnou poznávacou značkou SK458AL. Spomínaný muž trpí duševnou chorobou, na ktorú sa ale lieči. 

Adrián Mikita je vysoký 180 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má šedomodré oči a svetlé krátke vlasy s čelnou plešinou. V dobe, keď bol naposledy videný, mal na sebe oblečené sivé šuštiakové nohavice, sivú bundu, čiernu čiapku a obuté mal hnedé topánky.

Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe oznámte prosím na známe telefónne číslo 158. V pracovnej dobe je možné sa priamo obrátiť aj na oddelenie pátrania policajného zboru v Prešove, na telefónnom čísle 0961803371.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy