Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia prepustila zadržaných v kauze smrti vraždy Jána Kuciaka
Zdielať na

Polícia prepustila zadržaných v kauze smrti vraždy Jána Kuciaka

BRATISLAVA / V sobotu sa hovorca policajného prezídia vyjadril, že vyšetrovateľ po 48 hodinách prepustil sedem osôb, ktoré vo štvrtok na východe Slovenska polícia zadržala.

"Vyšetrovateľ vo štvrtok zadržal sedem osôb ako podozrivé v zmysle Trestného poriadku. V zákonnej lehote (48 hodín), ktoré má k dispozícii, preveroval a zisťoval skutočnosti potrebné na vznesenie obvinenia. Po lehote 48 hodín boli osoby zo zadržania prepustené. Bližšie informácie, aj na základe rozhodnutia dozorového prokurátora, poskytovať nebudeme," informuje hovorca policajného prezídia Martin Wäldl.

V piatok skončil v košickej nemocnici Sebastian Vadala. "Pacienta sme vyšetrili v piatok večer s bolesťami na hrudníku. Boli realizované odbery biologického materiálu, CT a EKG vyšetrenie. Podľa výsledkov nebola nutná hospitalizácia," informuje hovorkyňa nemocnice Ivana Stašková.

Desiatky kukláčov vtrhli vo štvrtok ráno do domov Antonina Vadalu a ďalších talianskych rodín v Michalovciach a Trebišove. Polícia preverovala jednu z verzií v prípade vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej. Ten vo svojom poslednom článku priniesol podozrenia o pôsobení talianskej mafie na Slovensku.


Súvisiace články

Najčítanejšie správy