Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Maskovaný muž prepadol v hlavnom meste záložňu
Zdielať na

Maskovaný muž prepadol v hlavnom meste záložňu

BRATISLAVA / V hlavnom meste sa vo štvrtok ráno stal nepríjemný incident. Maskovaný muž so zbraňou v ruke vošiel do záložne. Odniesol si zlaté šperky.

K lúpežnému prepadnutiu došlo vo štvrtok ráno v bratislavskej Dúbravke na Saratovskej ulici. Záložňa bola otvorená doslova len pár minút, keď maskovaný muž vstúpil dovnútra. Podľa informácií TV JOJ muž po tom, ako vošiel dovnútra, prišiel k zákazníčke, ku ktorej priložil zbraň a odkráčal spolu s ňou k zamestnankyni. Tej pod hrozbou so zbraňou v ruke povedal, aby mu odovzdala zlaté šperky. Zamestnankyňa v strachu o svoj život muža poslúchla a zlaté šperky mu odovzdala.

"Páchateľ jednu zo zamestnankýň fyzicky napadol a z priestorov záložne odcudzil šperky zo žltého kovu v doposiaľ presne nevyčíslenej hodnote. Následne odišiel na doposiaľ neznáme miesto," informuje policajný hovorca Michal Szeiff. 

Nič podozrivé si nevšimli ani ľudia z okolia. Maskovaný muž, ktorý prepadol záložňu a odniesol si šperky je približne 180 - 190 cm vysoký. Oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou a so sebou mal čiernu športovú tašku. V prípade, že by mal niekto informácie k prípadu, môže bezplatne kontaktovať policajnú linku 158. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy