Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Po nehode skončila zakliesnená v aute v priekope. Na pomoc jej prišiel policajný prezident
Zdielať na

Po nehode skončila zakliesnená v aute v priekope. Na pomoc jej prišiel policajný prezident

NITRA / Mladá vodička skončila s autom v priekope kde sa prevrátila na strechu. Stalo sa to v stredu ráno na ceste pri Nitre. Mária zostala uviaznutá v zdemolovanom aute. Vodičke pomáhal sám prezident policajného zboru Tibor Gašpar, ktorý náhodou prechádzal okolo.

K zrážke došlo po tom, ako 25-ročná vodička Mária vyšla zo zákruty. Na klzkej vozovke dostala šmyk a s autom skončila v priekope. Vozidlo sa ešte prevrátilo na strechu. "Snažila som sa to vyrovnať, ma to hádzalo do protismeru a ma to potom vykoľajilo do priekopy," opísala nehodu vodička Mária Pilková. Vodička sa sama z auta dostať nevedela, okolo dokonca prešlo aj niekoľko vodičov, ale v priekope ju nevideli.

Mladá žena sa dostala k mobilnému telefónu a volala otcovi, ktorý pracuje zhodou okolností ako hasič. Chcela, aby jej pomohol. V tej chvíli si všimla, že sa k nej blížia dvaja muži. "Prišiel policajný prezident, bola som tam uväznená, lebo som si nevedela pomôcť, s pomocou jeho vodiča mi otvorili a dostali ma z auta," povedala Pilková.

Mária štábu TV JOJ povedala, že policajný prezident Tibor Gašpar aj so svojím vodičom sa o ňu postarali. "Furt sa ma pýtal, či som v poriadku, či ma niečo nebolí zavolal sanitku, policajtov a hasičský zbor a celý čas bol pri mne, pokiaľ neprišla sanitka," povedala Pilková.

Po príchode na miesto tu už bola sanitka, ktorá ošetrovala vodičku. Mária môže hovoriť o šťastí, pri hrozivo vyzerajúcej nehode sa nezranila. Otec mladej vodičky štábu TV JOJ mimo kamery povedal, že je vďačný šéfovi polície. Mladá vodička mu odkazuje toto: "Bola som z toho veľmi prekvapená a v šoku a bolo to veľmi pekné od neho, by som sa mu chcela poďakovať".

Pozrite si archívnu reportáž o policajtovi, ktorý neváhal pomáhať a riskovať:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy