Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Chlebíčky, topánky aj sadenice. Šialený východ, tvrdí polícia o zlodejoch
Zdielať na

Chlebíčky, topánky aj sadenice. Šialený východ, tvrdí polícia o zlodejoch

VÝCHODNÉ SLOVENSKO / Polícia na svojej stránke zverejnila výber z prípadov, pri ktorých sa museli pozastaviť aj samotní strážcovia zákona. Kuriózne krádeže či dopravné nehody sa ale všetky odohrali na východnom Slovensku. Náhoda? Pýta sa polícia.

"Vážení, nehovorte, že toto je náhoda," začína svoj príspevok kurióznych prípadov z východu Slovenska polícia na sociálnej sieti. Posúďte ale sami, či majú pravdu. 

Zjedol chlebíčky

Iba 16-ročný Bohuš v okrese Prešov vošiel do rodinného domu, kde zjedol päť pripravených chlebíčkov a zobral si k tomu aj položený mobil. Podobný prípad sa stal aj v Trenčíne. Zlodej sa vlámal do domu, potom sa tam najedol, opral si veci a dal si "šlofíka".

Spred bytov ukradol topánky

Nezvyčajný prípad riešila polícia v Humennom, 18-ročný mladík odcudzil spred troch bytov v Humennom osem topánok v hodnote 400 eur. 

Nezvyčajnú krádež zažila pred týždňom aj trenčianska polícia. Bezpečnostná kamera podniku natočila valentínskeho zlodeja. Ten z výkladu vzal dve krabičky cigariet a bonboniéru v tvare srdca.

Po nehode zrazil ženu

Nestačilo, že 18-ročný Peter z okresu Svidník skončil s autom v priekope. Keď odtiaľ cúval, zrazil 16-ročné dievča. Po dychovej skúške nafúkal 1,65 promile.

Auto plné sadeníc

Osem mužov vo veku od 14 do 59 rokov z okresu Vranov nad Topľou obvinili z krádeže sadeníc. Podľa obvinenia ukradli 6000 sadeníc za jeden deň. 

Políciu a verejnosť pobavil prípad mladého Žilinčana, ktorý sa premával po chodbách súdu s kvetináčom v rukách. Policajtom tvrdil, že je jeho, preto mu ho nemohli zobrať ani vo chvíli, keď sudca rozhodoval, či pôjde do väzby. Nebolo to ale celkom tak.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy