Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Muži z osady zaútočili na poslanca. Do bitky mu prišiel pomôcť sused
Zdielať na

Muži z osady zaútočili na poslanca. Do bitky mu prišiel pomôcť sused

CHMEĽOV / Brutálnou bitkou sa skončil incident v obci Chmeľov na východe Slovenska. Zopár podgurážených mužov z tamojšej osady si pred polnocou prišlo pýtať údajne alkohol k miestnemu podnikateľovi a poslancovi. Tomu sa to nepáčilo a tak sa muži vrátili s posilami. Do bitky sa zaplietol aj poslancov sused. Zachoval sa síce hrdinsky,ale dopadol najhoršie. Má štyri stehy na hlave.

K incidentu došlo pred polnocou. Podľa slov miestneho poslanca išla partia mužov po dedine v podguráženom stave. Najprv ich slušne vyzval aby odišli. To nezabralo. "Potom som im možno tvrdším spôsobom vypoklonkoval spoza našej brány a im sa to nepáčilo. Vrátili sa s posilami," dodáva poslanec. 

Podľa jeho opisu to bolo mimoriadne brutálne. Muži z osady si priniesli na pomoc i drevené hranoly. Obecnému poslancovi pribehol na pomoc sused. Ten skončil so zošitou hlavou. "Sused sa zachoval mimoriadne hrdinsky, za čo mu veľmi pekne ďakujem," dodáva poslanec.

Do dediny okolo polnoci boli vyslané početné policajné hliadky i záchranári. Ešte v ten deň skončili na policajnej stanici traja podozriví. O niekoľko hodín neskôr odviedli ďalších dvoch ľudí.

Bitky v osade nie sú nič výnimočné. Ešte v lete pri jednej muselo zasahovať až 30 policajtov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy