Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Evakuovali Kaliňákove ministerstvo, anonym nahlásil bombu
Zdielať na

Evakuovali Kaliňákove ministerstvo, anonym nahlásil bombu

BRATISLAVA / V Bratislave vo štvrtok dopoludnia evakuovali celú budovu ministerstva vnútra na Drieňovej ulici, informoval portál tvnoviny.sk

Polícia preverovala bombové poplachy vo viacerých objektoch ministerstva vnútra v Bratislave, hrozba sa však nepotvrdila. Ako ďalej informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, pre ohlásenú bombu museli pyrotechnici prehľadať objekty ministerstva na Panenskej, Drieňovej, Račianskej, Tomášikovej a Novosvetskej ulici. "Ihneď po prijatí oznámenia boli zo strany polície vykonané všetky potrebné úkony, ktoré pravdivosť tohto oznámenia nepotvrdili. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy," uviedla Mihalíková.

Bombu páchateľ nahlásil aj v klientskom centre na Tomášikovej ulici v Bratislave. "MV SR upozorňuje všetkých, ktorí dnes mali v úmysle navštíviť klientske centrum v Bratislave na Tomášikovej ulici, aby tak urobili až v popoludňajších hodinách. Momentálne totiž priestory okresného úradu Bratislava, súčasťou ktorých je aj obľúbené klientske centrum, prehliada polícia a to z dôvodu anonymného nahlásenia bomby v priestoroch úradu," informuje ministerstvo vnútra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy