Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia žiada o pomoc. Pátrajú po 14-ročnej Lolite
Zdielať na

Polícia žiada o pomoc. Pátrajú po 14-ročnej Lolite

NITRA / Pred tromi mesiacmi išla do obchodu a odvtedy jej niet. Školáčka sa nevrátila do detského domova v Nitre. Polícia prosí o pomoc.

Dievča odišlo z detského domova v Nitre. Na údajné nákupy sa vybrala do mesta ešte 21. novembra. Nezvestná sa ale do domova už nevrátila. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania sa párkrát od zmiznutia 14-ročná Lolita skontaktovalo s rodičmi.

Hovor vždy trval iba chvíľu a volalo z utajeného čísla. Policajti už prehľadali viaceré miesta a oslovili kamarátov a aj rodinu. Ide už o druhý útek školáčky. Vtedy tvrdila, že čas trávila s kamarátom a aj priateľom z obce neďaleko Nitry, pár dní mala byť aj u svojej tety. Po dvoch týždňoch sa však vrátila. Tentokrát ju kriminalisti ale nikde nenašli. 

Polícia preto žiada o pomoc pri pátraní. "Je vysoká asi 160 centimetrov, štíhlej postavy, má dlhé hnedé vlasy," informuje policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. V čase odchodu z detského domova mala 14-ročná Lolita oblečené modré úzke rifle, tmavohnedý kabát a biele tenisky.

Pozrite si archívnu reportáž o prípade, kedy deti nahlásili nezvestných rodičov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy