Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Manželia nastupovali do auta, keď v plnej rýchlosti do nich ďalšie vrazilo
Zdielať na

Manželia nastupovali do auta, keď v plnej rýchlosti do nich ďalšie vrazilo

KLENOVÁ / Manželia pred vlastným domom nastupovali do auta, keď do nich v plnej rýchlosti vrazilo iné vozidlo. Podľa svedkov, muža po náraze odhodilo na cestu. Žena, ktorá už síce sedela v aute, utrpela tiež zranenia. Záchranári museli všetkých previezť do nemocnice.

Nehoda sa stala v utorok okolo pol deviatej ráno, manželia mali auto zaparkované pred domom a práve doň chceli nastúpiť. "Oni išli do Sniny práve, manželka nastúpila aj on chcel nastúpiť a v tom prišlo zhora auto," hovorí svedok nehody.

Ľudia v dedine počuli strašnú ranu. Po náraze podľa slov svedkov odhodila muža na cestu. Manželka, ktorá sedela v aute sa tiež zranila rovnako aj vodička, ktorá do nich vrazila. Všetkých troch záchranári odviezli do nemocnice. "Všetci utrpeli zranenia hlavy a boli prevezení do nemocnice v Snine," uvádza hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Polícia nehodu zdokumentovala a v prípade začala trestné stíhanie. "19-ročná vodička nebola podrobená dychovej skúške, nakoľko to nebolo možné z dôvodu jej zranení. Na zistenie prítomnosti alkoholu u nej jej bola odobratá krv," informuje policajná hovorkyňa Jana Migaľová. 
Príčina nehody zatiaľ známa nie je. Zdemolované auto odtiahli miestni pomocou traktora.

Pozrite si archívnu reportáž o inej nehode: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy