Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Valentínsky zlodej si vzal dve krabičky cigariet a bonboniéru v tvare srdca
Zdielať na

Valentínsky zlodej si vzal dve krabičky cigariet a bonboniéru v tvare srdca

TRENČÍN / Policajti z Trenčína pátrajú po skromnom zlodejovi - romantikovi. Dosiaľ neznámy muž sa v noci vlámal do pohostinstva, pričom vo vnútri si počínal prinajmenšom zvláštne. Mohol ukradnúť množstvo tovaru, alkoholu, cigariet i peňazí, no uspokojil sa s minimom. Keďže sa blíži Valentín, zlodej zrejme nezabudol ani na svoju polovičku.

V trenčianskej mestskej časti Zamarovce zachytili bezpečnostné kamery v malom pohostinstve záťah nočného zlodeja. Od začiatku sa správal veľmi neobvykle. Dvere rozbil sekerou, ktorú po čine nechal na mieste. 

Zlodej s bielymi ponožkami na rukách nezačal z pohostinstva brať všetko, čo videl. Starostlivo si vyberal tovar. Obsah jeho lupu napovedal, že sa blíži Valentín. "Doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil spoza baru rôzne pochutiny a peniaze," uviedol policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička. 

Zlodej napríklad úplne ignoroval alkohol. Z množstva cigariet vzal dve krabičky, no obálku s vyše 300 eurovým obnosom nechal ležať. Namiesto nej si vzal pokladničku s drobnými mincami. Nakoniec si zobral dve balenia rumových praliniek a bonboniéru v tvare srdca. "Policajti z Trenčína začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže," povedal Kudlička. 

Prázdnu pokladničku vyhodil zlodej do kríkov za obytnou časťou, našiel v nej 36 eur. Najväčšiu škodu urobil, paradoxne, rozbitím sklenenej výplne na dverách. Po asi 170 centimetrov vysokom mužovi, ktorý kríva na ľavú nohu, intenzívne pátrajú policajti. "Polícia týmto žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení podozrivej osoby z uvedenej krádeže," dodal Kudlička.

Valentínskeho zlodeja zachytila bezpečnostná kamera. Pozrite si zábery. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy