Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Diaľnica do Bratislavy bola uzavretá. Zrazilo sa tam niekoľko vozidiel
Zdielať na

Diaľnica do Bratislavy bola uzavretá. Zrazilo sa tam niekoľko vozidiel

BRATISLAVA / V utorok ráno bola na daľnici D2 v smere z Malaciek do Bratislavy nahlásená dopravná nehoda viacerých vozidiel. Išlo o nehodu šiestich motorových vozidiel a jedného nákladného vozidla. Dopravná nehoda sa zaobišla bez zranení, no diaľnica bola v smere do Bratislavy uzavretá.

V tomto smere sa počas pracovného týždňa vždy tvoria dlhé kolóny. Pravdepodobne nepozornosť viacerých vodičov spôsobila reťazovú nehodu. Hasiči okolo siedmej ráno vyrazili k dopravnej nehode šiestich osobných áut a jedného kamióna. Napriek veľkému počtu zrazených áut sa pri nehode ľahšie zranil len jeden 43-ročný muž, ktorého záchranári ošetrili na mieste. 

"Diaľnica bola úplne uzavretá v smere do Bratislavy, pričom zhruba od 7:15 bol pre vozidlá v kolóne uvoľnený jeden jazdný pruh. Celý úsek bol prejazdný bez obmedzení zhruba od deviatej," uviedla hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Michaela Michalová. Po približne dvoch hodinách bola diaľnica opäť plne prejazdná. Výška škody zatiaľ nie je vyčíslená. Polícia túto nehodu rieši ako škodovú udalosť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy