Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mladík skončil za mrežami. Najprv útočil na svokru, potom na policajtov
Zdielať na

Mladík skončil za mrežami. Najprv útočil na svokru, potom na policajtov

MARKUŠOVCE / Najprv útok na svokru, potom na policajtov. Takto vyčíňal 20-ročný mladík v osade v Markušovciach. Po večernom zákroku skončili policajti na ošetrení, jeden z nich má pre zranenie PN-ku.

Policajná hliadka do osady prišla pomôcť žene, ktorú napádal vlastný zať. Vladimír najprv na svokru útočil v jej dome. Keď vybehla na ulicu, stále jej nedal pokoj. Pár rán dostala aj pred policajnou hliadkou. Padli aj vyhrážky o zabití. 

Vtedy 20-ročný mladík namieril agresivitu na nich. Jedného z hliadky nečakane schytil a hodil na zem. Kolega mu okamžite začal pomáhať. Podľa svedkov bol Vladimír nepríčetný a v amoku. Kým dorazili do osady posily, dvojčlenná hliadka už s agresorom urobila poriadok.

Policajti išli po útoku na ošetrenie. Jeden z nich pre zranenia ostal práceneschopný. Vladimíra zobrali do cely predbežného zaistenia. "Vyšetrovateľ Policajného zboru muža obvinil zo zločinu útoku na verejného činiteľa a za prečin nebezpečného vyhrážania," informuje policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy