Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Pri zrážke dodávky s kamiónom vyhasol život 57-ročného vodiča
Zdielať na

Pri zrážke dodávky s kamiónom vyhasol život 57-ročného vodiča

DUNAJSKÁ STREDA / Krátko pred deviatou hodinou ráno sa pri obci Medveďov stala vážna dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala život 57-ročného vodiča. Ten zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s poľským kamiónom.

Poľský vodič na dodávke Renault Master išiel smerom od Veľkého Medera. Z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s poľským kamiónom. Pri nehode utrpel 57-ročný vodič dodávky viaceré ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Druhého, 43-ročného vodiča, záchranári previezli do nemocnice. Rozsah zranení zatiaľ nie je známy. "Ďalší účastník, vodič kamióna bol zranený, hasiči pristúpili k poskytnutiu prvej pomoci pred lekárskej a vodič bol odovzdaný zdravotnej záchrannej službe," povedal riaditeľ hasičov v Dunajskej Strede Tibor Čandal.

Vzhľadom na rozsah poškodených vozidiel bola doprava v danom úseku cesty približne na hodinu obmedzená a policajti usmerňovali vodičov cez okolité obce. Presné príčiny a okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Polícia upozorňuje vodičov, aby boli na cestách opatrní. Nepozornosť, neprimeraná rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, ale aj únava za volantom sú najčastejšími príčinami nehôd.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy