Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Matka s dvomi deťmi v aute zdemolovala autobusovú zastávku
Zdielať na

Matka s dvomi deťmi v aute zdemolovala autobusovú zastávku

VÍŤAZOVCE / Matka s dvomi deťmi v aute v pondelok ráno havarovala na mimoriadne šmykľavej ceste v okrese Humenné. Auto narazilo do betónového mostíka a zdemolovalo aj autobusovú zastávku. Zranená vodička skončila v nemocnici. Neupravenú cestu začali posypávať po viac ako hodine od nehody.

Nehoda sa stala pred ôsmou ráno na zľadovatenej ceste v obci Víťazovce. Auto šoférovala 41-ročná žena. Spolu s ňou boli v aute aj jej dve deti, 11-ročný syn a 15-ročná dcéra. "V čase nášho príjazdu sa na mieste udalosti nachádzalo jedno vozidlo, v ňom boli zranené tri osoby," uviedol veliteľ hasičského zásahu Jozef Vitek.

Na ceste bola silná poľadovica, vodička zrejme dostala šmyk a vozidlo viac nedokázala ovládať. Auto narazilo do betónového mostíka, pritom zdemolovalo zábradlie a autobusovú zastávku. "Osobám bola poskytnutá predlekárska pomoc a následne boli na vozidle vykonané protipožiarne opatrenia," povedal Vitek. 

"Na miesto nehody sme vyslali záchranársku posádku, ktorá ošetrila pacientku s poraneným hrudníkom. Bola pri vedomí a v stabilizovanom stave," povedala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Zranenú ženu záchranári previezli do nemocnice. Polícia celú nehodu zadokumentovala. "Okolnosti ako aj príčina tejto dopravnej nehody sú v štádiu prebiehajúceho vyšetrovania," uviedla policajná hovorkyňa v Prešove Jana Migaľová. 

Polícia vykonala u vodičky aj dychovú skúšku na alkohol s negatívnym výsledkom. "Škoda bola odhadnutá na sumu 2500 eur," povedala policajná hovorkyňa Jana Migaľová. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy