Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zrážka dvoch kamiónov. Vodič môže hovoriť o veľkom šťastí
Zdielať na

Zrážka dvoch kamiónov. Vodič môže hovoriť o veľkom šťastí

BRATISLAVA / Po deviatej hodine bola na diaľnici D2 v smere z Maďarska do Bratislavy nahlásená nehoda dvoch kamiónov. Pri zrážke došlo k väčšiemu úniku pohonných hmôt. Na mieste zasahovali hasiči so štyrmi kusmi hasičskej techniky.

Hasiči po príchode na miesto zistili, že ide o dopravnú nehodu dvoch nákladných motorových vozidiel, pričom náraz spôsobil väčší únik pohonných hmôt. Nehoda sa stala na diaľnici D2. Hasiči poskytli účastníkom nehody prvú pomoc, zabezpečili miesto dopravnej nehody, na vozidlách vykonávali protipožiarne opatrenia a zasypávajú a zachytávajú unikajúce prevádzkové kvapaliny. 

Podľa informácii TV JOJ z miesta nehody sa vodič českého kamióna počas jazdy venoval mobilu, stočil volant a vrazil do odstaveného bulharského kamióna. Po náraze ho rozrezal po celej dĺžke. Český kamión zastal až po približne 200 metroch bez predného kolesa a s rozbitou kabínou. Ak by na mieste spolujazdca sedel niekto, pravdepodobne by nehodu neprežil.

"Vodiči boli bez zranenia, jeden bol udretý a ľahko vyšetrený našou zdravotnou službou. Odmietol ďalšie vyšetrenie," uviedol veliteľ zásahu Peter Petrovič. Výška škody zatiaľ nie je vyčíslená.

​Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy