Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Nehoda mikrobusu, v ktorom sedelo 17 cestujúcich. Na tej istej ceste už zomrelo osem ľudí
Zdielať na

Nehoda mikrobusu, v ktorom sedelo 17 cestujúcich. Na tej istej ceste už zomrelo osem ľudí

NOVÁKY / Nebezpečný úsek. Záchranári vyrazili k nehode dodávky s mikrobusom, v ktorom sedelo 17 ľudí. V minulom roku na tej istej ceste tragicky zahynulo pri vážnej nehode osem opatrovateliek.

Podľa svedkom nehody mal pred mikrobus skočiť daniel, na čo vodič reagoval prudkým zabrzdením. To ale nečakal šofér nákladného auta a narazil do ľavej zadnej časti mikrobusu. Ten skončil po náraze v jarku. 

Na miesto okamžite vyrazili všetky záchranné zložky. V mikrobuse sa nachádzalo 17 ľudí. "Mali porozbíjané hlavy, pomohol som im vyjsť a tie plynové fľaše povyletovali z auta," vravel svedok nehody. V bojnickej nemocnici skončili traja ľudia. Jedného z nich tam priviezli hasiči.

V zadnej časti mikrobusu našťastie nikto nesedel. Tá si to odniesla najviac. K zrážke došlo len pár kilometrov od miesta, na ktorom minulý rok vyhasli životy ôsmich ľudí . Po zrážke dodávky a kamiónu tam zahynul vodič a sedem opatrovateliek, ktoré sa vracali z práce z Rakúska. Príčiny tejto tragédie policajti stále vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy