Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nehodu v Štvrtku na Ostrove neprežila žena. Druhá je v nemocnici
Zdielať na

Nehodu v Štvrtku na Ostrove neprežila žena. Druhá je v nemocnici

ŠTVRTOK NA OSTROVE / Nehoda sa stala vo štvrtok ráno pri čerpacej stanici. V úseku hlásia silnú poľadovicu. Cestu v oboch smeroch uzavreli.

Vo štvrtok ráno došlo k tragickej dopravnej nehode na ceste medzi Štvrtok na Ostrove a Šamorínom. Zrazili sa tam tri osobné autá. Štyridsaťsedemročná žena nehodu neprežila. Druhú so zraneniami previezli do nemocnice. Tretí účastník nehody utrpel iba ľahké poranenia. 

"Po príchode na miesto sme zistili, že v aute sa nachádza jedna zakliesnená osoba. Lekár po príchode skonštatoval exitus. Pri nehode zasahovalo 5 príslúšníkov," povedal veliteľ hasičov Marek Javorský.

"K nehode došlo pravdepodobne tak, že vodička VW Golf predchádzala auto a pri zaraďovaní späť do svojho jazdného pruhu dostala šmyk. V dôsledku toho prešla do protismeru, kde sa čelne zrazila s oprotiidúciou Audi A6. Vodička Golfu utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Vodička Audi bola prevezená do nemocnice, rozsah jej zranení zatiaľ nie je známy, nemalo by isť o závažnejšie zranenia. Do havarovaných áut následne narazil vodič Škody Fabia, ktorý je bez zranení," informuje policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Polícia vyzýva vodičov, aby jazdili s ohľadom na poveternostné podmienky a neriskovali zbytočne rýchlou jazdou. Niektoré úseky môžu byť veľmi zradné, treba si dávať pozor najmä v ranných a večerných hodinách, kedy môžu byť cesty zľadovatené.

Pozrite si reportáž o hromadnej nehode v Žiline:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy