Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Diabolský pár držal a znásilňoval ženu 18 mesiacov. Spravovali aj jej financie
Zdielať na

Diabolský pár držal a znásilňoval ženu 18 mesiacov. Spravovali aj jej financie

Archívna reportáž

LEICESTER / Pár držal zraniteľnú mladú ženu 18 mesiacov. Používali ju ako svojho sexuálneho otroka. Za tento čin boli odsúdení dokopy na 22 rokov.

Dvadsaťsedem ročný Kevin Warren a jeho partnerka, 35-ročná Donna Morris, zaobchádzali so ženou horšie ako so zvieraťom. Polícia tvrdí, že dvojica takmer 18 mesiacov vystavovala obeť fyzickému, emočnému a sexuálnemu zneužívaniu, vrátane znásilnenia a kontrolovala aj jej financie. 

Osudné stretnutie

Dvadsaťročná žena sa dostala do ich rúk po stretnutí s Warrenom: "Počas sedemnástich mesiacov so mnou zaobchádzali horšie ako so zvieraťom. Nakoniec mi nič nezostalo," hovorí o krutom zážitku. "Moja duša a bojovnosť odišli a ja som bola sotva človek. Jedného dňa by som to už nezvládala a položilo by ma to," dodáva.

Warrena a Morris z mesta Barwell na začiatku súdneho procesu, ktorý sa konal koncom minulého roka, obvinili z moderného otroctva. Warren tiež priznal, že ženu znásilnil päťkrát. Za tieto činy bol odsúdený na 18 rokov väzenia a jeho partnerka Morris dostala štyri roky. 

Zverila sa priateľke

Ako uvádza portál Daily Mail, ich zločiny vyšli najavo po tom, ako sa obeť zverila priateľke, ktorá ju presvedčila, aby kontaktovala políciu. Po vynesení rozsudku povedala: "Mali úplnú kontrolu nad všetkými mojimi finančnými prostriedkami, čiže som bola zraniteľná a závislá od nich vo všetkých smeroch môjho života."

"To ma viedlo k tomu, aby som sa obrátila na políciu. V ten deň, keď som s nimi hovorila, bol deň, keď sa mi začal obracať život," povedala zlomená žena. "Pri pohľade späť nedokážem uveriť tomu aké ponižujúce, brutálne a traumatizujúce to bolo, a ako ma to všetko zničilo," dodala

Nad prípadom krúti hlavou aj polícia

Policajný detektív v Leicestershire Mark Parish, ktorý dohliadal na vyšetrovanie uviedol, že zločiny spáchané na žene boli skutočne šokujúce, zlostné a hrôzostrašné: "Nedokážem si predstaviť to trápenie, ktoré táto mladá zraniteľná žena počas týchto 17 mesiacov prežívala," povedal.

Pozrite si archívnu reportáž o otrasnom prípade z Česka. Rodičia boli na chate s tromi deťmi, keď ich prekvapili dvaja muži. Zavraždili ich, dcéru znásilnili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy