Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž doplatil na ignorovanie varovných výstrelov. Odrazená guľka mu prestrelila penis
Zdielať na

Muž doplatil na ignorovanie varovných výstrelov. Odrazená guľka mu prestrelila penis

SEREĎ / Cez víkend so sklom v ruke napadol policajnú hliadku muž z Českej republiky. Mestskí policajti zo Serede prišli ratovať ženu, ktorej sa vyhrážal, že ju zabije. Po zásahu, pri ktorom muži zákona použili aj varovné výstrely, sa k útoku na mužov zákona pridala aj 25-ročná žena. Polícia ich už obvinila. Ich nepochopiteľné správanie majú na svedomí pravdepodobne drogy.

Mestskí policajti boli v noci zo soboty na nedeľu privolaní na Topoľovú ulici v Seredi. Z rodinného domu sa ozývalo volanie ženy o pomoc. Po ich príchode počuli, ako muž kričí na ženu, že ju zabije. Keďže im nikto neotváral, hliadka preskočila plot. Našli tam 36-ročného Jakuba, ktorý sa ich snažil bodnúť s črepinou skla. Neprestal ani po výzve, tak museli policajti použiť varovné výstrely. Počas zásahu policajtov napadla aj 25-ročná Nicol, žena ktorú prišli ratovať.

Muž skončil v nemocnici so zranením rozkroku, ktorý mu spôsobila odrazená guľka. Záchranári museli ošetriť aj ženu a jedného policajta. Polícia už oboch obvinila zo zločinu útoku na verejného činiteľa. Obaja obvinení boli zadržaní a vyšetrovateľ v oboch prípadoch spracoval podnet na väzobné stíhanie. "Obvinenú ženu prokurátor prepustil zo zadržania, muž naďalej zostáva v zadržaní. Polícia pokračuje vo vykonávaní procesných úkonov," vyjadrila sa Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ Trnava.

V dome útočníkov našli policajti na stole vrecúško a plastovú dózu, pravdepodobne s marihuanou. "Zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie, bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," povedala Kredatusová. Polícia začala trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť. Jakubovi hrozí väzenie na 3 až 8 rokov, jeho družka Nicol si môže za mrežami posedieť 1 až 5 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy