Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bývalého poslanca NR SR zrazilo auto. Bojuje o život
Zdielať na

Bývalého poslanca NR SR zrazilo auto. Bojuje o život

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Bývalého dvojnásobného poslanca NR SR za KDH, Pavla Minárika, zrazilo podvečer auto, píše portál cas.sk. S ťažkými zraneniami leží v nemocnici na bratislavských Kramároch.

Pavol Minárik išiel ešte vo štvrtok za svojimi kamarátmi na pivo, no tam už neprišiel, píše portál cas.sk. V Petržalke ho podvečer zrazilo auto. Na Kramároch bojuje tento 60-ročný exposlanec o život, je v umelom spánku. "Je na tom vraj veľmi zle. Nemáme však podrobnosti a v jeho súčasnom stave neprichádza do úvahy, aby sme ho mohli navštíviť," povedal pre cas.sk jeho osobný priateľ, politik František Mikloško.

Exminister vnútra Vladimír Palko na sociálnu sieť napísal: "Náš dobrý priateľ Pavol Minárik utrpel ťažké zranenie, keď ho zrazilo auto. Jeho stav je vážny. Prosíme o modlitby za záchranu jeho života a za jeho uzdravenie". Pavol Minárik utrpel vážne poranenia hlavy. Jeho stav je aktuálne stabilizovaný, no naďalej veľmi vážny. Podľa slov hovorkyne nemocnice, Evy Kliskej, nie je zatiaľ možné vysloviť žiadne prognózy.

Bratislavčan Pavol Minárik bol v rokoch 2002 až 2010 poslancom NR SR za KDH. Stranu ale v roku 2008 opustil a spoločne s Vladimírom Palkom a Františkom Mikloškom založili stranu Konzervatívni demokrati Slovenska.

Pozrite si archívnu reportáž o tragickej nehode bývalého poslanca Gauliedera:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy