Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Otec zverejnil fotku svojej dcéry (8), ako je spokojne pizzu. O hodinu neskôr bola mŕtva
Zdielať na

Otec zverejnil fotku svojej dcéry (8), ako je spokojne pizzu. O hodinu neskôr bola mŕtva

BROWNHILLS / Otca 8-ročného dievčaťa zatkli po tom, čo jeho dcéra podľahla bodným ranám spôsobeným nožom. Len hodinu predtým, ako došlo k tragickému incidentu, pritom na sociálnej sieti zverejnil s láskyplným komentárom fotografiu usmievajúceho sa dievčaťa, ako je spokojne v posteli pizzu.

Okolnosti prípadu sú zatiaľ nejasné. Polícia pracuje s verziou, že dievčatko dobodal jeho vlastný otec, 54-ročný Bill Billingham, píše portál Daily Mail. Nič nenasvedčovalo tomu, že pokojný večer v mestečku neďaleko anglického Birminghamu sa skončí tragicky. Dievčatko menom Mylee ešte hodinu predtým, ako na miesto prišli privolaní policajti, spokojne jedlo v posteli pizzu. Tak to aspoň vyzerá na fotke, ktorú zverejnil jej otec na Facebooku. Fotky svojej dcéry s láskyplnými komentármi zverejňoval často. Pred pár dňami pridal jednu s nich s komentárom, že svoju dcéru miluje ako blázon.

Podľa dostupných informácií dievčatko zomrelo na bodné poranenia nožom po prevoze do nemocnice. Záchranka ale priviezla aj jej otca, ten mal bodné zranenia v oblasti žalúdka a je podozrivý z toho, že si ich spôsobil sám. Pri Billinghamovej posteli budú až do jeho zotavenia hliadkovať policajti. 

Billingham a matka dievčaťa, Tracey Taundry, už netvoria pár. Podľa susedov to bola práve ona, kto pred domom zúfalo kričal: "Dobodali moje dieťa!". Taundry býva len pár minút od domu Billinghama, kde k tragédii došlo. Priateľ podozrivého sa vyjadril: "Nemôžem uveriť, že by niečo také spravil. Absolútne to nemá v povahe. Hoci boli s Tracey rozídení, o všetkých 5 detí sa neustále staral". Pred časom ho prepustili z práce pre "nadbytočnosť".

Zúfalej matke pomáhal pred domom sused, hovorí, že neustále len akoby v tranze opakovala "dobodali mi dieťa, dobodali mi dieťa". Obe rodiny sú v šoku a nemôžu uveriť, že sa také niečo stalo, ani že páchateľom je otec dievčaťa. Prípadnú inú verziu tragédie ale zatiaľ polícia nezverejnila.

Pozrite si archívnu reportáž o údajnom týraní dieťaťa otcom na Slovensku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy