Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri tragickej nehode prišiel o život 49-ročný muž. Tachometer sa zasekol na 140 km/h
Zdielať na

Pri tragickej nehode prišiel o život 49-ročný muž. Tachometer sa zasekol na 140 km/h

KOMJATICE / Na ceste pri Komjaticiach v okrese Nové Zámky sa v sobotu večer stala tragická nehoda. O život pri nej prišiel 49-ročný muž, ktorý s autom vrazil do stromu. Polícia nehodu vyšetruje. Ručička tachometra na aute sa zasekla na 140 kilometroch za hodinu.

Nehoda sa stala na rovnej ceste. Peter smeroval z Rastislavíc a vo vozidle sedel sám. Na mokrej vozovke prešiel z ničoho nič s autom do protismeru. Po tom, ako vodič zišiel z cesty, autom vrazil do stromu. 

Vozidlo zostalo po náraze úplne zdemolované. Na ceste neboli žiadne stopy po brzdení. Vodič bol na mieste mŕtvy. Jeho telo ostalo vo vozidle zakliesnené. Hasiči ho museli z auta vystrihnúť. "Použili sme na to hydraulické zariadenie a rozpinák a holamtro," uviedol veliteľ zásahu hasičov Marián Kečkéš.

Okolnosti zrážky polícia vyšetruje, pod nehodu sa pravdepodobne podpísala rýchlosť. Tachometer sa totiž zasekol na 140 kilometrovej rýchlosti. "Škoda na vozidle je 2 000 eur, začali sme stíhanie pre prečin usmrtenia," povedala policajná hovorkyňa v Nitre  Renáta Čuháková. Nebohý vodič pochádzal z neďalekej obce.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy