Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajti museli na zastavenie 25-ročného vodiča strieľať
Zdielať na

Policajti museli na zastavenie 25-ročného vodiča strieľať

POPRAD / Popradskí kriminalisti spolu s kukláčmi v noci zadržali 25-ročného Dušana, ktorý pri sebe mal mať drogy a 15-ročné dievča. Obaja sa viezli v aute, po ktorom boli policajti nútení strieľať. K incidentu došlo medzi Vernárom a Hranovnicou.

Policajti chceli zastaviť 25-ročného vodiča, ktorý ale na ich výzvy nereagoval a pokračoval v jazde. Zazneli preto policajné výstrely. Vodič v aute viezol aj 15-ročné dievča. "Použitie zbrane bolo smerované na pneumatiky vozidla. Pri zákroku k zraneniu osôb nedošlo. Dvadsaťpäťročný muž je podozrivý zo závažnej drogovej trestnej činnosti," uviedol policajný hovorca v Prešove Daniel Džobanik. 

Kým 25-ročný Dušan ostáva v policajnej cele, jeho 15-ročnú spolujazdkyňu prepustili. Podľa informácií TV JOJ prehľadávali policajti jeho auto ešte v noci. 

Prečo Dušan nezastavil auto na výzvu policajtov nie je jasné. Popradskí kriminalisti pokračovali vo vyšetrovaní a prehľadávali aj Dušanov byt. Podľa informácií TV JOJ zo zdroja blízkeho policajnému vyšetrovaniu má Dušan drogy nielen užívať, ale aj predávať, a to v Poprade, v Kežmarku či v Tatrách. "V súčasnej dobe vykonáva polícia potrebné procesné úkony. Viac informácií nie je možné poskytnúť," uviedol Džobanik. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy