Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž prinútil mladú ženu k orálnemu sexu. Nie je to jeho prvá obeť
Zdielať na

Muž prinútil mladú ženu k orálnemu sexu. Nie je to jeho prvá obeť

POPRAD / Za vlasy ju ťahal k plotu a surovo ju nútil k orálnemu sexu. Tento mimoriadne nepríjemný zážitok má za sebou 25-ročná žena, ktorú násilník prepadol blízko centra Popradu. Útek mu nepomohol. Obsah nie je vhodný pre mladistvých.

Vladimíra vyviedli vo štvrtok v putách policajti z popradskej kriminálky. Mal na ulici napadnúť bezbrannú 25-ročnú ženu, od ktorej chcel, aby ukojila jeho sexuálne chúťky. Keď žena vyšla z pohostinstva, Vladimír ju mal surovo chytiť za vlasy a ťahať ku plotu. Tam si mal stiahnuť nohavice a násilie pokračovalo ďalej. "Šesťdesiatjeden ročný muž donútil poškodenú ženu násilím a vyhrážkami, že jej ublíži k orálnemu styku," povedal hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobanik.

Vystrašená žena mala šťastie v nešťastí, podarilo sa jej skríknuť a jej výkrik počuli náhodní okoloidúci. Nezostali ľahostajnými, ale utekali žene na pomoc. Vladimír sa zľakol a ušiel. Žena zavolala políciu a prípadu sa ihneď ujali popradskí kriminalisti. Veľa informácii ale nemali, napriek tomu sa im podarilo násilníka v priebehu troch dní vypátrať, usvedčiť a obviniť. "Popradský vyšetrovateľ obvinil muža zo zločinu sexuálneho násilia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 5 až 10 rokov," uviedol Džobanik.

Vladimír nie je pre policajtov neznámy. V minulosti mal byť stíhaný za týranie blízkej osoby, nebezpečné vyhrážanie, či znásilnenie. Zostáva v cele policajného zaistenia a o tom, či bude stíhaný na slobode alebo pôjde do väzby rozhodne sudca. 

Podobných prípadov na Slovensku stane veľa. Dokonca aj medzi dvoma mužmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy