Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dopichal svoju švagrinú, opitý bol ešte na druhý deň
Zdielať na

Dopichal svoju švagrinú, opitý bol ešte na druhý deň

NOVÉ ZÁMKY / Tri kuchynské nože a jeden otvárací nožík odovzdal svedok nočného útoku novozámockým kriminalistom, ktorí riešia prípad ublíženia na zdraví. Opitý muž dopichal svoju švagrinú.

Tridsaťosemročný muž, ktorému na druhý deň po skutku namerali takmer 3 promile alkoholu, dopichal deň predtým svoju švagrinú. "Napitý bol a hneď do mňa, švagor ma papichol a celá krvavá som bola aj všetko," opisuje dobodaná žena. "Ľahla som si a čakala som na ráno. Telefón nemám, švagor má a nič," dodáva.

Päťdesiatdvaročná Eva sa s krvácajúcimi bodnými ranami dostala do nemocnice až na druhý deň. "Ráno, keď sa zobudila, pešo sa vybrala do mesta, kde stretla známu, ktorá jej zavolala záchranku," Informuje hovorkyňa krajských policajtov v Nitre Božena Bruchterová. "Pacientka je hospitalizovaná na JIS oddelenia úrazovej chirurgie, kde jej boli ošetrené rezné rany na chrbte," dopĺňa hovorkyňa Nemocnice s poliklinikou v Nových Zámkoch Ľubica Juríková.

Pani Eva si pamätá len to, že jej švagor Štefan, s ktorým bývala v záhradnej chatke, prišiel domov a trikrát ju bodol do chrbta. Pred útokom ju chcel vraj z chatky vyhodiť. "To mne dali tú chatku, aj oni mali chatku, ale horelo," hovorí dobodaná žena.

Eva žije na ulici už 30 rokov. Pred troma rokmi jej brat zhorel aj s priateľkou v šachte opustenej budovy. Teraz jej ďalšie problémy spôsobili, paradoxne, najbližší. "Plakal, aby som ho neudala a ja mu hovorím darmo plačeš, čo bude, keď ja zomriem?" hovorí žena. Štefan čaká v policajnej cele na rozhodnutie sudcu o vzatí do väzby, hrozí mu 4 až 10 ročné väzenie.

Prípadov, kedy pri útokoch úraduje alkohol, je mnoho:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy