Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Traja dospelí a jedno dieťa skončili po zrážke dvoch áut v nemocnici
Zdielať na

Traja dospelí a jedno dieťa skončili po zrážke dvoch áut v nemocnici

GABČÍKOVO / Pri hrádzi v dunajskostredskom okrese sa zrazili dve autá. V nemocnici skončili traja dospelí a jedno malé dieťa. Štyridsaťpäť ročná žena mala podľa polície vojsť do protismeru, kde sa zrazila s oproti idúcim autom.

Nehoda sa stala krátko po ôsmej hodine ráno. Vodička Peugeotu smerovala z obce Bodíky do Gabčíkova, keď na rovnom úseku cesty vošla do protismeru a zrazila sa s oproti idúcim Renaultom. Následne skončila v priekope. V aute sedel aj malý chlapec. Po prvotnom ošetrení záchranári ženu previezli do nemocnice v bratislavskej Petržalke. V nemocnici neskôr skončil aj jej 9-ročný syn. "Štyridsaťpäť ročná žena utrpela úraz ruky a nohy. Záchranári na mieste ošetrili aj dieťa, ktoré bolo prevezené do nemocnice v Dunajskej Strede," informuje hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. 

Do Dunajskej stredy previezli aj vodiča a spolujazdca z druhého auta. Prečo žena vošla do protismeru vyšetruje polícia. "Polícia alkohol u vodiča nezistila, žene za týmto účelom bola odobratá krv v nemocnici," dopĺňa hovorkyňa krajských policajtov v Trnave Mária Linkešová.

Smrteľná nehoda sa stala aj pri Prahe, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy