Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Po diaľnici kráčal dezorientovaný muž. Nemal pri sebe doklady a nerozprával
Zdielať na

Po diaľnici kráčal dezorientovaný muž. Nemal pri sebe doklady a nerozprával

Archívna reportáž

OHRAZENICE / Približne 30-ročného muža si všimli policajti. Kráčal po krajnici diaľnice D10. Nebol schopný vysvetliť, čo sa mu stalo, ani ako sa na miesto dostal. Žiadny doklad pri sebe nemal.

O mužovi z českej diaľnice D10 nevie polícia zatiaľ vôbec nič. Nekomunikuje a javí známky mentálneho postihnutia, alebo úzkostného a veľmi zhoršeného zdravotného stavu, píše portál blesk.cz.Muž kráčal po kraji diaľnice, Všimla si ho hliadka a prišli ho vziať. "Pretože to pre neho nebolo bezpečné, došli sme k nemu a odviezli na čerpaciu stanicu v Příšovicích, kde si ho prevzala policajná hliadka," povedala pre blesk.cz policajná hovorkyňa Ivana Baláková.

Muž nikým nekomunikoval a jeho správanie bolo nanajvýš podivné. "Z uvedeného dôvodu lekár rozhodol o jeho hospitalizácii v zdravotníckom zariadení. Od soboty muž neprehovoril," povedala Baláková. Preto sa domnievajú, že by mohlo ísť o klienta opatrovateľského zariadenia, alebo že sa o neho starali príbuzní. Zatiaľ sa ale nikto neprihlásil.

Polícia preto prosí ľudí o pomoc pri identifikácii muža. Má zhruba 30 rokov, je štíhly, vysoký asi 190 centimetrov. Má oválnu tvár, tmavohnedé vlasy, na bokoch prešedivené. "V tejto súvislosti sa obraciame aj na motoristov, či muža napríklad neviezli stopom. Ak áno, zaujímalo by nás odkiaľ a kam. Muž mal na zápästí papierové náramky z decembrových koncertov v Prahe, išlo o koncerty skupiny Tatabojs a Tri sestry," povedala Baláková.

Pozrite si archívne reportáže o nehodách chodcov na diaľnici:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy