Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zvrat v prípade vraždy v Cíferi
Zdielať na

Zvrat v prípade vraždy v Cíferi

Archívne video

CÍFER / Briana, obvineného z vraždy v Cíferi, zrejme zbavia obvinenia. Pre televíziu JOJ to potvrdila hovorkyňa krajskej polície v Trnave Mária Linkešová. Uviedla, že návrh na zastavenie trestného stíhania už zaslali na prokuratúru.

Pol roka po tragédii, ktorá sa stala v jednom z rodinných domov v obci Cífer, polícia vyšetrovanie ukončila. A jeho výsledky sú viac než prekvapivé.

"Vyšetrovateľka KR PZ v Trnava vydala dňa 31. 12. 2017 návrh prokurátorovi na zastavenie trestného stíhanie v zmysle zákona," uviedla Mária Linkešová.

Prokurátor vyhovel návrhu a zastavil trestné stíhanie. Rozhodnutie nie je zatiaľ právoplatné, pretože ešte nebolo doručené všetkým stranám. Ak voči tomu nikto nepodá sťažnosť a nadobudne právoplatnosť, potom sa rozhodne o ďalšom postupe. A to, či Brian bude musieť podstúpiť ústavné liečenie.

Vražda sa stala 12. júla 2017. Hádka otca so synom sa skončila krvavo a v policajných putách skončil len 20-ročný Brian, ktorého polícia krátko po čine obvinila z vraždy. V pondelok polícia potvrdila, že prípad už uzavrela a spis posunula na prokuratúru. Mladý Brian bude možno zbavený obvinenia, pretože skutok mal spáchať v nepríčetnosti.

​Téme sa venuje reportérka Denisa Gerši, viac uvidíte v KRIMI o 19:00.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy