Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Drzí zlodeji. Na vybielenia domu si objednali sťahovákov
Zdielať na

Drzí zlodeji. Na vybielenia domu si objednali sťahovákov

BRATISLAVA / Policajti chytili zlodejov, ktorí sa v pondelok pokúsili vykradnúť dom v bratislavskom Ružinove. Tesne pred odchodom s naloženou dodávkou, ich zastavili policajti.

Políciu privolali na miesto obyvatelia ulice, ktorí si všimli podozrivé osoby na pozemku novostavby rodinného domu. Zlodeji si na miesto zavolali sťahovaciu službu, ktorej tvrdili, že sa potrebujú rýchlo presťahovať. Z domu zobrali nábytok, ozdobné kríky v kvetináčoch, plávajúcu podlahu a ďalšie veci.

Pri nakladaní posledných kusov do dodávky ich zastavili policajti. Zlodejov zadržali a eskortovali na policajné oddelenie. V tomto prípade už obvinili 22-ročnú Dominiku z Bratislavy a 35-ročného Vladimíra z Bratislavy z prečinu krádeže v štádiu pokusu spáchanej formou spolupáchateľstva. Škoda, ktorá by krádežou vznikla bola vyčíslená na cca 2.000,- Eur. V prípade preukázania viny im hrozí väzenie až na dva roky.

V pondelok v skorých ranných hodinách zlodeji v centre mesta ukradli z luxusného klenotníctva hodinky za pol milióna eur.

Najčítanejšie správy