Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žena išla počas letu na toaletu. Našli tam po nej novorodenca zabaleného v igelitke
Zdielať na

Žena išla počas letu na toaletu. Našli tam po nej novorodenca zabaleného v igelitke

JAKARTA / Na letisku zatkli 37-ročnú ženu. Na toalete lietadla porodila dieťa, našli ho mŕtve v igelitovej taške.

Indonézska polícia zatkla matku novorodenca, ktorého v nedeľu našli už bez známok života v lietadle na letisku v Jakarte, píše portál Daily Mail. Telo dieťaťa našli pri upratovaní, bolo zabalené v igelitovej taške a uložené v zásuvke na toalete. Príčinu smrti zatiaľ nestanovili. Matkou dieťaťa je podľa predbežných zistení 37-ročná migrantka z Jávy, ktorú čoskoro po pristátí lietadla zadržali.

"Nevyzerala zdravo a nepodrobíme ju ani výsluchu, kým nebude v poriadku," povedal šéf letiskovej polície Ahmad Yusef. Žena je v zdravotnom stredisku na letisku. Žena pracuje 4 roky ako pomocnica v domácnosti v Abú Dhabí. Zhruba štyri hodiny po odlete začala krvácať. Kapitán lietadla musel let odkloniť do Bangkoku, hoci pôvodne malo letieť do Jakarty.

"Žena bola pôvodne v ekonomickej triede, no potom ju odviedli do biznis triedy aj s kyslíkovou maskou na tvári. Oznámil nám, že odkláňajú let," povedal jeden z pasažierov. Pri lietadle už čakal tím zdravotníkov. Príčinu jej nedobrého stavu odhalili až neskôr.

Pozrite si archívne video o podobnom prípade so šťastným koncom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy