Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rodičia boli na chate s tromi deťmi. Zavraždili ich, dcéru (16) znásilnili
Zdielať na

Rodičia boli na chate s tromi deťmi. Zavraždili ich, dcéru (16) znásilnili

STŘÍZOVICE / V chatovej oblasti došlo v noci z nedele na pondelok k brutálnej vražde. Na mieste sú až traja mŕtvi. Políciu privolal syn zavraždených. Lokalitu policajti uzavreli a miesto činu stále prehľadávajú.

V okrese Ústí nad Labem na severe Česka prišlo v noci zo 7. na 8. januára k mimoriadne brutálnemu zločinu, po ktorom ostali na mieste traja mŕtvi. Policajti opísali situáciu mimo kamery pre štáb TV JOJ ako "horor, aký si nepamätajú". Do jednej z chát vnikli dvaja páchatelia. Vtedy sa tam nachádzalo 5 ľudí, rodičia a ich tri deti, 9-ročný chlapec, 16-ročné dievča a 20-ročný mladík. Má ísť o rodinu Svobodovcov. Podľa informácií TV JOJ rodičov páchatelia zabili a ich dcéru znásilnili. Pred chatou ostal údajne ležať zastrelený jeden z páchateľov. Druhý je na úteku.  Na mieste našli údajne aj mŕtveho psa.

Podľa informácií TV JOJ sa páchatelia dostali do uzamknutej kolónie cez dieru v plote. Celá oblasť je uzavretá, policajti na prípade intenzívne pracujú. "Vzhľadom k tomu, že sme na začiatku, nebudeme zatiaľ zverejňovať bližšie informácie," povedala policajná hovorkyňa Veronika Hyšplerová.

Podľa miestneho chatára Pavla Vondráka mohlo ísť o vyrovnávanie si osobných účtov. Rodina bola, podľa neho, zapletená do pestovania konope, to sa ale zatiaľ nepotvrdilo.

Pozrite si archívnu reportáž s podobnou tematikou:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy