Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ženu, ktorá mala nožom zaútočiť na svojho muža (48), obvinili
Zdielať na

Ženu, ktorá mala nožom zaútočiť na svojho muža (48), obvinili

SLÁDKOVIČOVO / Polícia pokračuje vo vyšetrovaní pokusu o vraždu v Sládkovičove. Po útoku priviezli do nemocnice 48-ročného muža s tromi bodnými ranami na hrudníku. Policajti zadržali jeho družku. V nedeľu ju vyšetrovateľ obvinil.

V piatok 29. decembra sa medzi partnermi strhla hádka. Už popoludní situáciu riešili policajti. Do večerných hodín sa nezhody vyostrili.  Podľa informácii TV JOJ mala 51-ročná žena dobodať svojho 48-ročného druha. Ten útok prežil a skončil v nemocnici.

Vyšetrovací tím na mieste niekoľko hodín hľadal stopy a dôkazy. Na ich základe teraz podozrivú ženu obvinili. "Obvinená pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu," informuje policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Po príchode záchranárov na miesto 48-ročný muž síce dýchal, no nereagoval. Na tele mal niekoľko bodnorezných poranení. Po ošetrení ho previezli do nemocnice v Galante. "Poľský pacient bol privezený s viacerými bodnými poraneniami v oblasti hrudníka, jeho stav je stabilizovaný a mimo ohrozenia života," povedal hovorca siete nemocníc  Tomáš Kráľ. Obvinenej Márii hrozí v prípade dokázania viny 20 rokov väzenia. Vyšetrovateľ navrhol jej väzobné stíhanie, o čom ale súd zatiaľ nerozhodol. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy