Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Stratila sa babička s alzheimerom. Hľadali ju 24 hodín
Zdielať na

Stratila sa babička s alzheimerom. Hľadali ju 24 hodín

ARKANSAS / Mysleli už na najhoršie. Svoju mamu nevedeli nikde nájsť. Rozhodli sa preto požiadať o pomoc všetkých obyvateľov z okolia. A práve vo chvíli, keď sa rozprávali s novinárkou, zavolali z polície, že ich babička je živá, zdravá a na ceste domov.

Celé okolie hľadalo stratenú babičku. "Zvykne zablúdiť do lekárne. Už sme ju tam raz našli. Z nejakého dôvodu sa jej tam páči. Ale tentoraz tam nebola," povedala dcéra nezvestnej, Kim. Deti, vnúčatá, susedia, jednoducho všetci hľadali 90-ročnú babičku 24 hodín. Neúspešne.

"Som veľmi znepokojený. Doteraz vždy, keď nám takto zmizla, našli sme ju rýchlo, bola len niekde v okolí. Ale dnes netušíme, kde môže byť," hovoril ustarostený syn Buck. 

Zrazu zazvonil telefón. Našli ju, bola zmätená, ale po pár minútach im dokázala povedať, ako sa volá a kde býva. Policajti preto rýchlo našli v telefónnom zozname číslo, aby jej rodinu informovali, že už sedí v aute a dovezú ju o chvíľu domov. "Konečne, je to dobrý pocit, keď viem, že je doma, v bezpečí. Nehnevám sa. Viem, že sa bála. Odišla príliš ďaleko od domu, bola unavená a zrazu sa nevedela vrátiť späť," teší sa druhá dcéra, Kristi. 

Pozrite si archívne video o nájdení 18 rokov nezvestnej ženy:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy