Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Matka dávala synovi (2) kokaín. Nechcelo sa jej mu venovať
Zdielať na

Matka dávala synovi (2) kokaín. Nechcelo sa jej mu venovať

OREGON / Výšku trestu zatiaľ nepozná, ale aj jej matka chce, aby za mrežami zostala poriadne dlho. Na budúci týždeň sa pred súd postaví mladá žena, ktorá svojmu dvojročnému synovi dávala kokaín.

Malo sa to stať ešte v septembri. Starým rodičom sa nezdalo správanie ich vnuka. Spomínajú si, že mal letargický pohľad a nedokázali si vysvetliť, čo s ním je. Nakoniec sa dozvedeli, že ich dcéra dala 2-ročnému synovi kokaín. "Teraz sa už postarám o to, aby nežil ten zlý život ako doteraz," povedala Heidi Sjolander, stará mama chlapca, ktorému sa vlastná matka vôbec nevenovala. Keď sa s ňou chcel hrať, dala mu kokaín, aby bol ticho a na jeho tele našli aj stopy po popáleninách.

"Je to ako nočná mora. Podľa mňa je to zázrak, že je chlapček ešte s nami. Je to malý bojovník. Som šťastná, že ho máme," hovorí Heidi Sjolander. Matka je vo väzbe. Zatkli ju ešte pred Vianocami a obvinili zo zanedbania starostlivosti aj z toho, že podala 2-ročnému dieťaťu návykovú drogu. "Matka má svoje deti milovať a ochraňovať. Nemala právo urobiť to dvojročnému dieťaťu, musí skončiť za mrežami," tvrdí matka nezodpovednej ženy. Pred súd sa postaví 4. januára. O chlapca sa stará otec a starí rodičia.

Pozrite si archívnu reportáž o inom prekvapivom rodinnom drogovom prípade:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy