Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Hádka partnerov sa takmer skončila tragédiou. Policajti zasahovali na mieste dvakrát
Zdielať na

Hádka partnerov sa takmer skončila tragédiou. Policajti zasahovali na mieste dvakrát

SLÁDKOVIČOVO / Polícia vyšetruje pokus o vraždu. Podľa nepotvrdených informácií mala žena zaútočiť nožom na svojho partnera. Ten skončil v nemocnici a žena na polícii. Úlohu mali v tomto prípade zohrať hádky a alkohol.

Štyridsaťosemročného muža mala dobodať jeho družka. Obidvaja boli pravdepodobne opití a už niekoľko hodín predtým sa hádali. Napätú situáciu boli skontrolovať aj policajti. Netušili, že o pár hodín neskôr sa na miesto vrátia a budú riešiť závažnejší prípad. Päťdesiatjedenročná žena mala totiž údajne hádku ukončiť bodnutím svojho druha. 

Podľa zistení TV JOJ utrpel muž tri bodné zranenia. Pomoc mu mala privolať jeho družka. "Štyrdisaťosemročný muž po príchode posádky nereagoval, ale dýchal. Záchranári mu ošetrili bodnorezné poranenia," uviedla Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. 

Záchranári zraneného muža po ošetrení previezli do nemocnice v Galante. Podľa informácii TV JOJ leží na oddelení intenzívnej starostlivosti. "Poľský pacient bol privezený s viacerými bodnými poraneniami v oblasti hrudníka, jeho stav je stabilizovaný a mimo ohrozenia života," povedal hovorca siete nemocnín Tomáš Kráľ. 

Obidvaja partneri bývali v opustenom objekte blízko železničnej stanice iba krátko. Napadnutý muž mal mať v krvi údajne viac ako štyri promile alkoholu a jeho družka tri promile. Podozrivú 51-ročnú ženu policajti na mieste zadržali. Momentálne je v cele policajného zaistenia. Vypočuť ju ale budú môcť až keď vytriezvie. "Bolo začaté trestné stíhanie pre obzvlásť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu. V súčasnosti prebiehajú procesné úkony," povedala Martina Kredatusová, policajná hovorkyňa v Trnave. 

Pozrite si reportáž o podobnom prípade. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy