Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
V rieke našli telo muža. Bolo tam pravdepodobne niekoľko dní
Zdielať na

V rieke našli telo muža. Bolo tam pravdepodobne niekoľko dní

SABINOV / V rieke Torysa našli v piatok vo večerných hodinách ľudské telo. Na mieste zasahovali hasiči, polícia aj záchranári a telo sa z rieky snažili vytiahnuť. Totožnosť osoby zatiaľ nie je známa. Objavili ho pri brehu rieky náhodní okoloidúci.

Telo zatiaľ neznámeho muža zbadali miestne deti na prechádzke pri rieke. Plávalo na hladine, hneď pri brehu. Rýchlo utekali k hasičom. Tí majú stanicu iba kúsok od hrozného nálezu.

Muža vytiahli a hoci prišli na pomoc aj záchranári, bolo už neskoro. Muž bol po smrti podľa prvotných zistení pravdepodobne už niekoľko dní. "Obhliadajúca lekárka predbežne skonštatovala smrť bez svedkov a bez známok násilia," uviedol policajný hovorca v Prešove Daniel Džobanik.

Na brehu rieky, pri mieste nálezu, boli na zemi aj rôzne veci, prevažne potraviny. Polícia na mieste zaistila stopy. Presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva. Polícia totožnosť muža stále nepozná. Nemal pri sebe žiadne doklady. To, či je za jeho smrťou utopenie alebo niečo iné, určí až nariadená pitva.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy