Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hromadná nehoda na východe Slovenska. Účastníkom bolo aj auto ministerstva vnútra
Zdielať na

Hromadná nehoda na východe Slovenska. Účastníkom bolo aj auto ministerstva vnútra

Košické Oľšany - Na východnom Slovensku došlo k hromadnej nehode. Dve osobné autá sa zrazili s nákladným. Po nehode skončili štyria ľudia v nemocnici. Jedno z vozidiel patrí ministerstvu vnútra

Podľa zistení televízie JOJ boli účastníkmi nehody aj policajti cudzineckej polície. Tí chceli odbočiť doľava, pribrzdili, no nákladné auto idúce za nimi neubrzdilo. Po náraze ho odhodilo do protismeru, kde sa zrazil so škodou. Pri nehode sa zranili štyria ľudia. "Účastníkov nehody sme nevystrihovali, ale sme ich vynášali pomocou ležadiel a použili sme schanzove goliere," opisuje veliteľ zásahu František Hudák. 

Všetci zranení boli pri vedomí. Na mieste sa ich ujali záchranári, ktorí im poskytli prvú pomoc a previezli ich do nemocnice. "Jedna osoba utrpela stredne ťažké poranenia, ostatné poranenia môžeme hodnotiť ako ľahšieho charakteru," opisuje hovorca košickej záchranky Igor Krupa. 

Osobné autá zostali po náraze úplne zdemolované. Na mieste sa okamžite tvorili dlhé kolóny a polícia regulovala premávku. Ani jeden z vodičov pred zrážkou nepil alkohol. Presné príčiny a mieru zavinenia vyšetrujú policajti.

Hromadnú dopravnú nehodu vyšetrovali košickí policajti aj minulý týždeň, pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy