Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Brutálna vražda manželov. Dôvodom bola zakázaná láska
Zdielať na
Krimi

Brutálna vražda manželov. Dôvodom bola zakázaná láska

VIRGINIA / Obrovskou tragédiou sa skončila tínedžerká láska. Chlapec zabil oboch rodičov svojej priateľky, pretože dcére zakázali, aby sa stretávali. Pre brutalitu útoku polícia zvažuje, že mladíka obvinia ako dospelého páchateľa.

Manželia Frickerovci neoslávia už žiadne Vianoce so svojimi tromi deťmi. Oboch zastrelil iba 17-ročný priateľ ich 16-ročnej dcéry: "Ten chlapec sa im nepáčil od začiatku. Mal zvláštne záujmy," hovorí matka zosnulej Janet Kuhn.

Podľa matky zavraždenej, priateľ jej vnučky sa vyžíval v násilníckych obrazoch. Na sociálnych sieťach pomerne často zdieľal krvavé obrázky: "Sledovali ten vzťah pozorne. Boli znepokojení, keď trávila ich dcéra hodiny telefonátmi s tým kamarátom. Napokon im povedali, že nechcú, aby sa spolu stretávali," vysvetlila situáciu Janet.

Podľa polície si mladík vraždu pripravil. Nasvedčuje tomu aj výhražný status na sociálnych médiách, krátko pred skutkom. V nedeľu ráno si dohodol s priateľkou stretnutie u nej doma. Keď prišiel do konfrontácie s jej rodičmi, začal po nich strieľať.Polícia jeho identitu zatiaľ nezverejnila. Mladík však po útoku postrelil aj sám seba. Na rozdiel od rodičov svojej priateľky prežil.

Vražda manželov sa tento rok stala aj na Slovensku. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy