Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Mladíka zbili tak, že skončil v nemocnici. Útočili najmä na hlavu
Zdielať na

Mladíka zbili tak, že skončil v nemocnici. Útočili najmä na hlavu

HUMENNÉ / Pamätá si, že vyšiel z baru a potom sa už len prebral v sanitke. Dvadsaťdvaročného muža v Humennom brutálne zbili viacerí útočníci. Zamerali sa na oblasť hlavy.

Incident sa mal odohrať okolo desiatej večer. Dobitý mladý muž hovorí, že si pamätá iba to, že vyšiel z baru a zrazu sa ocitol v sanitke. "Bola to brutálna bitka, keď všetky údery išli rovno do hlavy skočili naňho, bili ho do hlavy, na zemi ho kopali," uviedol kamarát poškodeného Vladimír. 

"Môžem potvrdiť, že záchranári ošerovali 22-ročného muža s povrchovým poranením hlavy, ktorý bol pri vedomí," uviedla hovorkyňa zdravotnej služby Alena Krčová. Po brutálnej bitke je 22-ročný mladík hospitalizovaný na chirurgii v Humennom. Vyšetrenia ukázali, že má viaceré zlomeniny tvárových kostí a otras mozgu. "Jeho stav si v najbližších dňoch vyžiada prevoz na vyššie pracovisko, na ktorom sa podrobí stomatochirurgickému zákroku," povedal hovorca nemocnice v Humennom Tomáš Kráľ. 

Kamaráti vravia, že zbitý mladík je nekonfliktný a dôvod útoku nik z nich nepozná. "Dobrák od srdca, v živote nikomu neublížil, v živote nemal konflikt.
Na to dôvod nemali, neviem, či si niečo chceli dokázať," tvrdí Vladimír. 

Polícia prípad vyšetruje ako prečin výtržníctva v súbehu s ublížením na zdraví. Zatiaľ síce neobvinili nikoho, no zadržali viacerých podozrivých. "Polícia na tomto prípade intenzívne pracuje, pričom už boli zistené tri podozrivé osoby, ktoré sú momentálne vypočúvané," uviedol policajný hovorca v Prešove Daniel Džobanik. 

Pozrite si aj archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy