Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vodička na zľadovatenej ceste narazila do múru. Previezli ju do nemocnice
Zdielať na

Vodička na zľadovatenej ceste narazila do múru. Previezli ju do nemocnice

BANSKÁ BYSTRICA / S poranenou chrbticou skončila v nemocnici 42-ročná vodička. Neskoro v noci sa vracala domov, no po šmyku na zľadovatenej ceste havarovala. Nehoda sa stala na obchvate v Banskej Bystrici.

Do niekoľkometrového múru stojaceho pri obchvate mestom nabúralo osobné auto, ktoré šoférovala 42- ročná žena. Neskoro v noci sa vracala domov do Tureckej. Po silnom náraze, ktorý poškodil oporný múr, auto odrazilo späť na cestu. Takto ho našli okoloidúci vodiči, ktorí žene bežali na pomoc.

Žena sa sťažovala na silné bolesti, zavolali preto pomoc. "Záchranári na mieste ošetrili 42-ročnú ženu, ktorá si pri nehode poranila krčnú chrbticu," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Zranenú ženu previezli záchranári do banskobystrickej nemocnice.

Vodička za volantom zrejme precenila vlastné sily. Cesta bola neskoro v noci šmykľavá. Pri náraze auto poškodilo oporný múr, podľa polície tak škody presiahli 5000 eur. "Štyridsaťdvaročná vodička pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, ako aj svojim schopnostiam a s vozidlom dostala šmyk. Táto dopravná nehoda je naďalej v štádiu objasňovania," povedala policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

Zľadovatená cesta už bola príčinou nejednou nehody. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy